Schilderen

geplaatst in: schilderen, Van Boven | 0

Voor duurzaam schilderwerk is het essentieel dat naast het gebruik van klasse A producten (Bijvoorbeeld Sigma S2U Allure) alle handelingen zoals bijvoorbeeld ontvetten, schuren en matteren, zorgvuldig worden uitgevoerd.

Van gedegen vakwerk heeft u immers jaren langer plezier. Voor het uitvoeren van de opdracht is goede afstemming met de klant voor ons belangrijk. U vindt bij ons daarom niet alleen de vaklui die uitvoeren wat opgedragen wordt, maar ook die meedenken en u zo nodig alternatieve oplossingen bieden. Wij streven naar 100% tevreden klanten.

Voordat wij een aanbod doen willen wij graag kennismaken en de opdracht bekijken. Een offerte op basis van alleen een foto, of een mailtje is daarom niet mogelijk. U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen via: Telefoonnummer 0499-371437 of 06-23229066 of 06-23122626. Het kan ook via de mail, zodat wij u bellen voor een afspraak info@schildersbedrijfvanvoven.nl

Als u hoge eisen stelt aan kwaliteit, alsmede garanties wenst voor de duurzaamheid van het geleverde werk, bent u bij Gebr. van Boven aan het juiste adres. Voor zowel particulieren als bedrijven is het mogelijk om afspraken over periodiek onderhoud te maken.