Uitbesteden onderhoud schilderwerk

geplaatst in: Best, onderhoud, schilderen, Van Boven | 0

Het uitbesteden van onderhoud schilderwerk loont altijd. U kunt er zeker van zijn dat het onderhoud door een  gerenommeerd bedrijf perfect afgeleverd wordt. Ieder zijn vak wordt wel eens gezegd. Het voordeel voor u is dat er meer vrije tijd overblijft voor u zelf.

Schilderen is nu een typisch voorbeeld van een klus waarbij de voorbereiding 80% van de tijd in beslag neemt. Er moet immers tijd gestoken worden in afkrabben, ontvetten, schuren, plamuren en gronden. Het eigenlijke schilderen wat u als klant meestal het meeste opvalt neemt maar 20% van de tijd in beslag.

Het repareren is een klusje dat goed aangepakt dient te worden, het geheim van een onzichtbare reparatie is een goede voorbehandeling. Het plamuren c.q. vullen van de reparatie dient met de juiste middelen te gebeuren hetzij met plamuur of een 2 componenten reparatie pasta zoals Renovaid pasta. Daarna dient de overgang van gerepareerde plek en het bestaande hout glad geschuurd worden zodat de overgang zo min mogelijk voelbaar is.

Het kan altijd voorkomen dat uw pas gelakt schilderwerk een beschadiging oploopt door stoten, krassen of iets dergelijks. Bij grotere of diepe beschadigingen is het altijd raadzaam dat u cantact met ons opneemt. Wij kunnen de reparatie dan vakkundig voor u uitvoeren.