Sinds 1939 heeft Schildersbedrijf Gebr. van Boven, kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten, zoals particuliere woningen, scholen, fabrieken,  maar ook aan kloosters en kerken.
Reparaties van kozijnen met houtrotreperatie van Renovaid.

In oktober 2000 is het familiebedrijf vanwege gezondheidsproblemen van Cor van Boven overgenomen door twee personeelsleden Peter Reniers en Rob van Overdijk.

We hebben in de afgelopen jaren de kwaliteit van het schilderwerk kunnen waarborgen en enige moderniseringen binnen het bedrijf doorgevoerd. Op 3 februari 2014 bestond ons bedrijf 75 jaar. Voor de toekomst kunnen alle klanten van Schildersbedrijf Gebr. van Boven als vanouds blijven vertrouwen op de hoge kwaliteit en goede service.

Achteraf blijkt dat het bedrijf ook een goede leerschool is geweest voor een twaalftal personeelsleden die de stap naar zelfstandigheid hebben genomen. Het onderlinge contact tussen de diverse bedrijven is dan ook goed te noemen. Ook hebben al diverse leerlingen van de schildersvakschool Schilder^sCOOL via Schildersbedrijf Gebroeders van Boven een vakdiploma behaald en mede daardoor is het bedrijf gecertificeerd als erkend leerbedrijf.

De tijden veranderen, Schildersbedrijf Gebr. van Boven echter niet… Natuurlijk, we gaan met de tijd mee, maar als het om kwaliteit gaat zijn we geen spat veranderd. Zo was het in 1939, zo is het nu.

Voor zowel particulieren als instellingen en bouwbedrijven, verzorgt Schildersbedrijf Gebr. van Boven een groot scala aan activiteiten in nieuwbouw en voornamelijk onderhoud, in woningen en utiliteitsbouw.

De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Die zorgen er samen voor dat u bij Schildersbedrijf Gebr. van Boven zeker bent van goed vakwerk voor een goede prijs.

Als u hoge eisen stelt aan kwaliteit, alsmede garantie wenst voor duurzaamheid van geleverd werk, of dat schilderen, behangen of kleuradvies betreft, bent u bij Schildersbedrijf Gebr. van Boven aan het juiste adres. Voor zowel particulieren als bedrijven is het mogelijk afspraken over periodiek onderhoud te maken.

Schildersbedrijf Gebr van Boven heeft uiteenlopende projecten gerealiseerd, zowel nieuwbouw als renovatie van bestaand werk.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte