Kleuradvies

geplaatst in: behangen, Best, schilderen, Van Boven | 0

Een kleuradvies niet alleen in woord maar ook in beeld

Wij zorgen voor het kleur advies, elke digitale foto is hiervoor geschikt, wij maken een foto van het object en zorgen voor de juiste inkleuring. Weet u al welke kleuren u toegepast zou willen zien, dan voeren wij dat digitaal uit om te bekijken op uw computerscherm of op papier. Ook als u nog geen idee heeft kunnen wij u adviseren. Dit digitale kleuradvies kost €. 100,00.  Bij uitvoering door schildersbedrijf Gebr, van Boven van de beoogde werkzaamheden, worden de kosten in mindering gebracht op de factuur.

Keuze is mogelijk uit duizenden kleuren, waaronder NCS- en bekende RAL-kleuren. Alle waaiers van Sigma zijn opgenomen; de grote Sigma Kleurenwaaier C21.1, de vier Sigma lichte kleurenwaaiers en de Beste Buitenkleurenwaaier. Ook is keuze mogelijk uit het Brander- en sierpleister assortiment.
Beslissen over de geschikte kleuren op gevels, wanden, plafonds of kozijnen is gemakkelijker dan ooit. De beste kleurkeuze wordt gedaan met een realistische, visuele weergave van het bouwobject in iedere denkbare kleur. Direct is zichtbaar hoe kleuren werken op grote en kleine vlakken. Verder is te zien hoe kleuren zich tot elkaar verhouden en of kleuren op de buitengevel passen bij de omgeving.